Aplicatii Trustline

Home / Componente Trustline

TrustLine System este o solutie profesionala pentru implementarea si gestiunea personalizata de mecanisme de raportare anonima si confidentiala.

Aplicatiile Trustline System

TrustLineSystem este un sistem integrat conceput pentru a facilita depistarea, raportarea si analizarea tuturor cazurilor de nerespectare a legislatiei in general, sau a regulilor interne aplicabile in organizatii.

Solutiile pe care le oferim clienților nostri pentru protejarea intereselor financiare si lupta impotriva fraudei asigura un nivel inalt de confidentialitate, securitate si scalabilitate.
Sistemul unic de management al cazurilor este capabil sa gazduiasca toate mesajele adresate organizatiei dvs. indiferent de sursa, canal de comunicare ori destinatar, sa aloce cazurile functiilor relevante, sa ofere o imagine de ansamblu asupra performantei sistemului si sa raporteze datele relevante pentru partile interesate.

Prin componentele TrustLine System asiguram integrarea completa intr-o singura aplicatie care contine urmatoarele module:

Toate aceste aplicatii permit un grad de personalizare ridicat al sistemului, conform cerintelor clientilor nostri. In plus, pentru a asigura scalabilitate si independenta ridicate, toate aplicatiile sunt gazduite pe infrastructura proprie constand in servere localizate in Uniunea Europeana si respectiv Elvetia sau utilizand alte solutii personalizate de stocare in Cloud. Asiguram de asemenea productia interna a tuturor modulelor pentru a putea oferi clientilor nostri solutii securizate la cel mai inalt nivel.