Termeni și condiții

Versiunea în limba română a website-ului www.trustlinesystem.ro este reglementată de acești Termeni de utilizare care pot fi actualizați din când în când, fără vreo notificare prealabilă și la propria noastră discreție. Toate modificările sunt aplicabile imediat, din momentul postării, și se aplică tuturor utilizatorilor. Continuarea utilizării website-ului după publicarea modificărilor reprezintă acordul de voință nelimitat și neechivoc al utilizatorului cu aceste modificări.

Pot apărea diferențe în diferitele versiuni lingvistice ale website-ului.

Dacă nu sunteți de acord cu conținutul acestor Termeni de utilizare, atunci trebuie să nu (continuați să) accesați și/sau să utilizați website-ul.


I. Website și servicii


Conținutul acestui website oferă acces la diferite forme de material informativ, constând în principal în cunoștințe și informații legate de whistleblowing ("Informații"). Termenii de utilizare a website-ului nu se aplică utilizării gratuite sau plătite a serviciului de whistleblowing, inclusiv a canalelor de comunicare, a modulului de management al cazurilor, de traducere, de analiză și a asistenței pentru implementare, așa cum sunt descrise pe website ("Whistleblowing management"). Acestea reprezintă servicii separate și sunt guvernate de contractele încheiate atunci când comandați un serviciu TrustLine System.


II. Informații personale


Informațiile personale transmise de dvs., prin sau în legătură cu utilizarea website-ului sunt guvernate de politica de confidențialitate, care poate fi actualizată periodic si fără o notificare prealabilă, fiind aplicabilă imediat, din momentul publicării.


III. Conținutul website-ului


Toate drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor, brevetele și mărcile comerciale de pe site și din conținutul acestuia, sunt deținute de companiile TrustLine System AG și /sau Ethics Line SRL și asociații acestora, după caz.

Utilizarea de către dvs. a site-ului web nu vă transferă niciun drept ori titlu, dumneavoastră ori oricărui terț.

Prin utilizarea website-ului, va angajați sa NU efectuați oricare dintre următoarele acțiuni:

  • să licențiați, vindeți, închiriați, împrumutați, transferați, atribuiți, distribuiți, găzduiți sau exploatați în mod comercial orice conținut afișat pe site-ul web;
  • să copiați, modificați, să realizați lucrări derivate, să dezasamblați sau să realizați inginerie inversă a oricărei părți a site-ului web;
  • să accesați site-ul web pentru a construi un site similar sau competitiv;
  • să interferați, să perturbați sau să creați o încărcare nejustificată a serverelor sau rețelelor conectate la website;
  • să încercați să obțineți acces neautorizat la website (sau la alte sisteme sau rețele informatice conectate la sau utilizate împreună cu site-ul web), fie prin extragerea parolelor sau prin orice alt mijloc.

IV. Modificare și întrerupere


Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe website-ul ori materialul informativ, în orice moment, în totalitate sau parțial. Sunteți de acord că nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de terți pentru orice astfel de modificare sau întrerupere.


V. Despăgubiri


Va angajați să despăgubiți TrustLine System si Ethics Line, angajații și agenții acestora, inclusiv prin plata de despăgubiri plus costurile asociate și taxele legale, pentru orice reclamație făcută de orice terță parte care rezultă din:

  • încălcarea de către dumneavoastră a acestor Termeni de utilizare a website-ului sau
  • încălcarea de către dumneavoastră a legilor sau reglementărilor in vigoare.

Sunteți de acord să colaborați cu noi în cazul unor astfel de reclamații și să ne țineți la curent în permanență cu privire la progresul apărării dvs. și să luați în considerare cerințele noastre rezonabile în legătură cu o soluționare amiabila intervenita între dumneavoastră și terț.


VI. Declinarea responsabilității


Website-ul și materialul informativ conținut sunt furnizate in forma curentă, fără vreo garanție de acuratețe sau exactitate. Nu oferim nicio garanție că website-ul și informațiile conținute vor îndeplini cerințele dumneavoastră, că vor fi disponibile în mod neîntrerupt, în timp util, sigur sau fără erori, că vor fi exacte, fiabile, fără viruși sau alte coduri dăunătoare, in mod complet sau parțial.

TrustLine System si Ethics Line nu oferă consiliere juridică in temeiul acestor Termeni. Informațiile furnizate de noi, cum ar fi recomandările, nu ar trebui considerate drept sfaturi juridice in sens legal.


VII. Răspunderea


În măsura maximă permisă de lege TrustLine System si Ethics Line nu vor fi în niciun caz răspunzătoare față de dumneavoastră sau de față de orice terță parte pentru profiturile pierdute, pierderile de date, costurile de achiziție a produselor substitutive sau orice alte daune, consecințe accidentale, speciale sau punitive care rezultă din sau care se referă la utilizarea de către dumneavoastră sau la incapacitatea de a utiliza site-ul web.


VIII. Linkuri terță parte


Website-ul sau materialul informativ postat poate conține linkuri către website-uri și servicii terțe care sunt externe acestuia. Aceste website-uri nu sunt sub controlul nostru. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestor site-uri web. Linkurile către site-uri web ale unor terțe părți sunt furnizate doar pentru confortul dumneavoastră. TrustLine System si Ethics Line nu aprobă și nu face nicio reprezentare, garanție sau asigurare cu privire la orice website, serviciu sau produs al unei terțe părți.


IX. Informații de contact


Dacă doriți să ne contactați sau dacă acești Termeni de utilizare ai site-ului web vă solicită să ne comunicați în scris, vă rugăm să ne contactați la office@trustlinesystem.ro